T:+31(0)77 851 37 17     M: 06 101 109 74

 Taxi boeken 

U kunt uw taxiritten op 2 manieren boeken.  

. Telefonisch via de centrale
. Online Boekingservice

Enkele rit
Een enkele rit heen of een enkele rit terug kunt u altijd bij ons boeken. Voor de exacte prijzen kunt u het beste kijken naar de tarieven op deze site.

Retourservice
Indien u kiest voor een retourservice, krijgt u korting op uw terugreis en dient u het volledige retourbedrag vooraf te betalen. Indien u de terugreis niet betaalt, staat uw reservering niet bij ons geboekt. U dient uw terugreis dan opnieuw te boeken. Terugreis boekingen dient u altijd via de centrale, telefonisch of via onze online boekingservice te doen. 
Bij een retourboeking eenmaal bij ons geboekt hoeft u niks meer te doen. Wij houden namelijk uw terugvlucht in de gaten op vertragingen.

 

Controle (ticket/kwitantie)
Bij een retourboeking krijgt u van de centrale/chauffeur een kwitantie. Op de kwitantie staan namelijk de heen en terugreisgegevens van uw vermeldt. Het is daarom belangrijk dat u uw gegevens in de taxi nog 1x controleert, voordat u uw kwitantie ondertekend. Controleer daarom uw gegevens van de terugreis vooral op:
 

...de datum
...landingstijd
...vluchtnummer

Mocht een van deze gegevens achteraf niet kloppen dan wordt uw reservering helaas opnieuw ingepland. Wij kunnen u dan niet garanderen dat wij u, zoals afgesproken, 45 minuten na landingstijd wordt opgehaald. Uiteraard plannen wij u wel zo snel mogelijk in.
Indien u voor de terugreis een andere vlucht neemt dan op uw kwitantie staat vermeldt dient u dit zo snel mogelijk aan de centrale door te geven. Indien u dit niet doet en de chauffeur staat al op te wachten dan bent u helaas uw geld kwijt.
 

Terug vanaf ....... Airport
Voor de terugreis houden wij uw vlucht in de gaten op vertragingen en ongeveer 45 minuten na geplande landingstijd staat uw chauffeur met uw naambordje bij de Meeting Point op u te wachten. 

 

Vertraging
Indien uw vlucht eerder landt dan geldt de afspraak van 45 minuten na geplande landingstijd niet meer. Wij zullen altijd ons best om u eerder op te halen, maar kunnen dit niet garanderen. 
Indien uw vlucht meer dan 30 minuten vertraging heeft geldt de regel van 45 minuten na landingstijd niet meer. Dit i.v.m. met onze planning. Uiteraard doen wij ons uiterste best om uw zo snel mogelijk op te halen. Neemt u ten alle tijden contact op met de Centrale, die u kan vertellen wat de wachttijd zal zijn.

Wachttijd tarief
60 Minuten na officiële landingstijd gaat er een wachttarief in van € 35,- per uur. Neem daarom te allen tijde contact op met de Centrale. 
Mocht u problemen hebben met uw bagage (diefstal/vermist) geeft dit dan z.s.m. door aan de Centrale. U hoeft in dit geval dan geen wachttijd tarief te betalen. Mits het langer duurt dan 1 ½ uur. Neemt u daarom ten alle tijden contact op met de Centrale.

Chauffeur vertrekt
Mocht u er na 60 minuten nog niet uit zijn gekomen en indien wij ook geen contact met u maken dan informeert de chauffeur of de bagageband leeg is. Is de band leeg dan vertrekt de chauffeur. Als de chauffeur vertrekt en u heeft niks van u laten horen, dan bent u uw geld kwijt. Neem daarom ten alle tijden contact op met de centrale.

Onmacht
Mochten wij de terugrit niet kunnen uitvoeren wegens onmacht (bijvoorbeeld verkeersproblemen, noodweer etc.) dan kan aan deze kwitantie geen rechten worden ontleend. Eventuele extra gemaakte kosten voor een andere taxi is voor eigen rekening. Wij proberen uiteraard een gepaste oplossing voor u te zoeken om u op te halen, maar mocht dit niet lukken dan krijgt u in ieder geval het geld teruggestort wat u al voor de terugreis had betaald.  

Airport Taxi Venlo | info@airporttaxivenlo.nl